Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

AKEGARASU (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Akegarasu

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Akegarasu

HD
Akegarasu gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 35 stemmen
Japanse · 2015 ( JP ) · AL · Komedie · 106 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Akegarasu"?

Akegarasu online kijken - Naoki werkt als een niet zo populaire gastheer bij de gastclub Akegarasu in Shinagawa, Tokio. Zijn afbetalingsdag komt er snel aan en hij heeft 10 miljoen yen klaarliggen om zijn schuld af te betalen. Naoki geeft een feestje met zijn collega's om deze gebeurtenis te vieren, maar als hij de volgende nacht wakker wordt, ontdekt hij dat al zijn geld weg is. Naoki vraagt zijn collega's in de club naar zijn geld, maar ze zeggen allemaal dat ze het niet hebben gezien. Heeft Naoki gedroomd dat hij 10 miljoen yen had? Als hij het geld niet snel krijgt, zal hij op de bodem van de Baai van Tokio worden gegooid. Naoki kan niemand vertrouwen. U kunt Akegarasu kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Akegarasu (2015)

Cast: Hirofumi Arai, Hayato Kakizawa, Yûya Matsushita, Tsuyoshi Muro, Jirô Satô, Yu Shirota, Masaki Suda, Tatsuya Wakaba en Riho Yoshioka.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Yûichi Fukuda.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2015

106 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
SCREENWRITER Akegarasu

Yûichi Fukuda.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Tetsuya Kudô.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Akegarasu

Muziek gecomponeerd door Eishi Segawa.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Akegarasu

Geproduceerd door Daisuke Wada, Hiroo Murakami, Hiroki Kubota, Yoshihiro Nagata en Tomohiro Kobayashi.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Showgate.

FILM KIJKEN Akegarasu

Akegarasu streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Akegarasu heeft een geschatte lengte van 106 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Japanse in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Akegarasu (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Akegarasu met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Yûichi Fukuda. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 35 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Akegarasu: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!