FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

AEJA (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Aeja

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Aeja

HD
Aeja gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 93 stemmen
Koreaans · 2009 ( KR ) · AL · Drama · 111 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Aeja"?

Aeja online kijken - Geregisseerd door Gi -hoon Jeong, werd deze volledige film met geluid in het Koreaans in première in 2009. Deze film met dialogen geschreven door Gi -hoon Jeong is een originele productie van Zuid-Korea. U kunt Aeja kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Koreaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Aeja (2009)

Cast: Kang-hee Choi, Yeong-ae Kim, Soo-bin Bae, Il-hwa Choi, Byeong-sook Seong, Hyeon-jin Sa, Seung-hwan Baek, Hae-yeong Choi, Yun-seo Choi, Geon-yeong Go, Seo-yeong Heo, Ja-kyeong Hwang, Yun-suk Hwang, Yeon-min Jang, Jeong-won Jeon en Seok-je Ju.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Gi-hoon Jeong.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2009

111 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zuid -Korea ( ROK ) Zuid -Korea ( ROK )

Ads
SCREENWRITER Aeja

Gi-hoon Jeong.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Digital Media Rights en Asian Crush.

FILM KIJKEN Aeja

Aeja on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Aeja heeft een geschatte lengte van 111 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Koreaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Aeja (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Aeja met originele screenplay in Koreaans, geproduceerd in Zuid -Korea ( ROK ), en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Gi-hoon Jeong. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 93 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Aeja: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!