Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ABERYA (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Aberya

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.017

Aberya

HD
Aberya gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 11 stemmen
Tagalog · 2012 ( PH ) · AL · Drama · 109 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Aberya"?

Aberya online kijken - Een Filippijns-Amerikaanse bokser op een plezierreisje, een prostituee met een missie, een lokale drugsdealer die experimenteert met tijdreizen, en een sociale klimmer kruisen allemaal hun pad in Cebu, het prachtige Filippijnse zuidereiland, in deze waanzinnig verbeelde occulte superheldenfilm. U kunt Aberya kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Tagalog. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Aberya (2012)

Cast: Mercedes Cabral, Will Devaughn, Iwa Moto, Nicholas Varela, Publio Briones III, Gil Maningo, Marilou Lucente, Winsse Villanueva, Jeffrey Ogario, Ralph Padilla, Gabby Nazareno en Syrel Lopez.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Christian Linaban.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2012

109 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Filippijnen Filippijnen

Ads
SCREENWRITER Aberya

Ara Chawdhury en Christian Linaban.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Christian Linaban.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Aberya

Muziek gecomponeerd door Randomsun.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Panumduman Pictures, Epicmedia, Dream Arts Productions en Cinema One Originals.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Aberya

Geproduceerd door Kristian Paolo Gollon, Josie L. Williams, Jiji Borlasa, Bianca Balbuena, Ronald Arguelles, Manni Osmeña en Rico Panganiban.

FILM KIJKEN Aberya

Aberya streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Aberya heeft een geschatte lengte van 109 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Tagalog in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Aberya (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Aberya met originele screenplay in Tagalog, geproduceerd in Filippijnen, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Christian Linaban. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 11 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Aberya: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!