Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

1210 (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

1210

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

1210

HD
1210 gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 38 stemmen
Russisch · 2012 ( RU ) · AL · Drama · 73 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "1210"?

1210 online kijken - '1210' is een schrijnend verhaal van een 'klein mens' die gerechtigheid zoekt bij de staat. Al zijn pogingen zijn gedoemd te mislukken. Hij is een overbodige nare oude vlek, verstoten zelfs door zijn eigen familie. Gek worden is waarschijnlijk de enige uitweg voor een totaal vergeten oorlogsveteraan, ingebroken en ellendig. Het blijft echter de vraag of de 'gekke' man echt zo is in onze 'normale' wereld, of dat het de wereld zelf is die gek is geworden van zijn eigen onverschilligheid. Neergeslagen door wanhoop neemt de man zijn toevlucht tot het plegen van een gruwelijke daad. Een daad die waarschijnlijk geen pardon zal krijgen... U kunt 1210 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Russisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS 1210 (2012)

Cast: Nikolay Butenin, Yuliya Degtyarenko, Elena Elesina, Aleksandr Gavrikov, Artyom Kobzev, Viktor Nemets, Vladimir Shinov, Aleksandr Sukhinin en Rovert Vaab.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Arseniy Gonchukov en Marina Gelfand.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2012

73 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Russische Federatie Russische Federatie

Ads
SCREENWRITER 1210

Arseniy Gonchukov.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Konstantin Rassolov.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK 1210

Muziek gecomponeerd door Nikita Belov.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ 1210

Geproduceerd door Arseniy Gonchukov, Sofia Madyarova en Aleksandra Pechkina.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door International Media Group.

FILM KIJKEN 1210

1210 streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film 1210 heeft een geschatte lengte van 73 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Russisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

1210 (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film 1210 met originele screenplay in Russisch, geproduceerd in Russische Federatie, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Arseniy Gonchukov en Marina Gelfand. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 38 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

1210: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!