Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

COLD WAR (2018) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2018

Cold War

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.011

Zimna wojna

HD
Cold War gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 37380 stemmen
Pools · 2018 ( FR-PL-GB ) · +16 · Drama, Historische · 88 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Cold War"?

Cold War online kijken - Een gepassioneerd liefdesverhaal tussen twee mensen met verschillende achtergronden en temperamenten, die niet bij elkaar passen en toch tot elkaar worden veroordeeld. Tegen de achtergrond van de Koude Oorlog in de jaren 50, in Polen, Berlijn, Joegoslavië en Parijs, toont de film een ??onmogelijk liefdesverhaal in onmogelijke tijden. U kunt Cold War kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Pools. Gezien op Amazon Prime, première in de bioscoop in 2018. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Cold War (2018)

Cast: Joanna Kulig, Tomasz Kot, Borys Szyc, Agata Kulesza, Cédric Kahn, Jeanne Balibar, Adam Woronowicz, Adam Ferency, Drazen Sivak, Slavko Sobin, Aloïse Sauvage, Adam Szyszkowski, Anna Zagórska, Tomasz Markiewicz en Izabela Andrzejak.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Pawel Pawlikowski.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Historische

2018

88 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk, Polen Polen, UK UK

Ads
SCREENWRITER Cold War

Pawel Pawlikowski, Piotr Borkowski en Janusz Glowacki.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Lukasz Zal.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Protagonist Pictures, Opus Film, MK2 Productions, Film4 Productions, BFI Film Fund en ARTE.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Cold War

Geproduceerd door Malgorzata Bela, Lizzie Francke, Rohit Khattar, Jeremy Gawade, Elisha Karmitz, Sylvie Barthet, Piotr Dzieciol, Daniel Battsek, Igor Ostrowski en Nathanaël Karmitz.

FILM KIJKEN Cold War

Cold War streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Zimna wojna heeft een geschatte lengte van 88 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Pools in Kabel-TV op het internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Cold War (2018)
Ads

Samengevat, de compleet film Cold War met originele screenplay in Pools, geproduceerd in Frankrijk, Polen en UK, en gepresenteerd in theaters in 2018, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Pawel Pawlikowski. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 37380 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Wojna swiatów - nastepne stulecie1981PoolsWojna swiatów - nastepne stulecie
Zimna wojna: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!