FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

ZHIT (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Zhit

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Zhit

HD
Zhit gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 221 stemmen
Russisch · 2010 ( RU ) · AL · Drama, Actie · 74 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Zhit"?

Zhit online kijken - Vroege herfst, in een vergeten plek van de Russische landelijk gebied. Een rustige Mikhail is de jacht vogels met zijn hond op het terrein. Bij toeval, is hij getuige van een schermutseling in het bos en helpt om te ontsnappen Andrei, die wordt achtervolgd door drie ex-partners. Mikhail wordt gedwongen om te begeleiden, tegen zijn wil, Andrei in zijn vlucht, en werd de jacht dag in een wanhopige strijd om te overleven. Zo, twee mannen helemaal vele initiëren een lange en gevaarlijke reis samen die voortdurend ruzie over hun ideologie, hun moraal en hun visie op het leven. Maar de ontwikkelingen hebben iedereen op zijn plaats en doe ze begrijpen wat ze werkelijk zijn. U kunt Zhit kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Russisch. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Zhit (2010)

Cast: Sergey Belyaev, Aleksey Komashko, Denis Shvedov, Sergey Sosnovskiy, Konstantin Strelnikov, Vladislav Toldykov en Sergey Zharkov.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Yuriy Bykov.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Actie

2010

74 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Russische Federatie Russische Federatie

Ads
SCREENWRITER Zhit

Yuriy Bykov.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ivan Burlakov.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Zhit

Geproduceerd door Kira Saksaganskaya en Aleksey Uchitel.

FILM KIJKEN Zhit

Zhit on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Zhit heeft een geschatte lengte van 74 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Russisch in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Zhit (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Zhit met originele screenplay in Russisch, geproduceerd in Russische Federatie, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Yuriy Bykov. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 221 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Okhota zhit2014RussischOkhota zhit
Zhit2012RussischZhit
Zhit: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.