FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

ZHI (2000) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2000

Zhi

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 557

Zhi

HD
Zhi gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 7 stemmen
Engels · 2000 ( CN ) · +16 · Drama · 65 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Zhi"?

Zhi online kijken - De titel verwijst naar de Chinese uitdrukking " het leven is kwetsbaarder dan een stuk papier. " Tijdens de Chinese Culturele Revolutie in de jaren zeventig, is een jongen verveeld in haar kleine geboortestad en brengt tijd door de straten. Op een dag ontmoet hij een oude man die zijn brood verdient doet origami figuren. Volgens de Chinese traditie, werden die cijfers verbrand als offers aan de doden, maar deze praktijk werd in de jaren van de Chinese revolutie verboden. Ondanks dat, de oude man bleef cijfers met als materiaal -en propaganda- affiches in het geheim te maken, zodat, wanneer het moment van zijn dood, om te branden. Toen de jongen vindt zijn geheim is gevestigd tussen de twee een heel speciale relatie. U kunt Zhi kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 2000. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Zhi (2000)

Cast: Chen Ying, Dan Da, Zhou Zhe en Cong Zhijun.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ding Jiancheng.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2000

65 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

China China

Ads
SCREENWRITER Zhi

Ding Jiancheng.

FILM KIJKEN Zhi

Zhi on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Zhi heeft een geschatte lengte van 65 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Zhi (2000)
Ads

Samengevat, de compleet film Zhi met originele screenplay in Engels, geproduceerd in China, en gepresenteerd in theaters in 2000, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ding Jiancheng. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 7 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Bing feng: Yong heng zhi men2015EngelsBing feng: Yong heng zhi men
Yi bu zhi yao (Gone with the Bullets)2015ChineesYi bu zhi yao (Gone with the Bullets)
Xiong Chumo Zhi Xueling Xiongfeng2015EngelsXiong Chumo Zhi Xueling Xiongfeng
Bai Xue Gong Zhu Zhi Ai Ren Li Liang2014ChineesBai Xue Gong Zhu Zhi Ai Ren Li Liang
Bing feng: Chong sheng zhi men2014EngelsBing feng: Chong sheng zhi men
Zhi: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!