Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ZERO (2018) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2018

Zero

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.013

Zero

HD
Zero gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 21359 stemmen
Hindi · 2018 ( IN ) · AL · Komedie, Drama, Romantische · 164 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Zero"?

Zero online kijken - Bauua Singh is een man die vol is van charme en humor, met een snufje arrogantie. Geboren in een rijke familie en opgevoed in een omgeving van rijkdom en toegeeflijkheid, werd Bauua nooit teleurgesteld door Meerut of zijn mensen. Maar wanneer hij twee vrouwen ontmoet, nemen zijn ervaringen met deze vrouwen hem mee op een reis om zijn 'incompleetheid' te voltooien en zijn horizon te verbreden om een ??doel te vinden waarvan hij nooit wist dat hij het had. U kunt Zero kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Hindi. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2018. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Zero (2018)

Cast: Shah Rukh Khan, Anushka Sharma, Katrina Kaif, Mohammed Zeeshan Ayyub, Abhay Deol, Madhavan, Kasey A. Brown, Sidney Grace Culwell, Cody Gibson, Karen B. Greer, Ty Hill, Brendan Morris, James Tilley, Ganesh Acharya en Spencer Allport.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Aanand L. Rai.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Drama, Romantische

2018

164 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Zero

Himanshu Sharma.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Manu Anand.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Zero

Muziek gecomponeerd door Atul Gogavale, Ajay Gogavale en Tanishk Bagchi.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Red Chillies Entertainment, Colour Yellow Productions en Red Sky Studios.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Zero

Geproduceerd door Gauri Khan, Prashant Shah, Karuna Badwal, Ashish Tandel en Shashikant Sinha.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Yash Raj Films, Alive Vertrieb und Marketing, T.A.N.Z. Braunschweig, Pen Marudhar Entertainment en Zee Studios.

FILM KIJKEN Zero

Zero streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Zero heeft een geschatte lengte van 164 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Hindi in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Zero (2018)
Ads

Samengevat, de compleet film Zero met originele screenplay in Hindi, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2018, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Aanand L. Rai. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 21359 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Zero: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!