Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ZAYACHIY ZAPOVEDNIK (1973) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1973

Zayachiy zapovednik

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Zayachiy zapovednik

HD
Zayachiy zapovednik gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 6 stemmen
Russisch · 1973 ( SU ) · AL · Komedie · 73 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Zayachiy zapovednik"?

Zayachiy zapovednik online kijken - Onachtzaam, maar de ondernemende arbeiders van een bosgebied "Konijnenreservaat" hebben onverwacht alle konijnen uitgeroeid. Nu blijft het slechts wachten op een uitbrander. Maar plotseling, in het bezit van de ongelukkige oplichters begint recht uit de grond de fontein van mineraalwater te slaan. Dit "geschenk van de natuur" is een dringende noodzaak om te leren in hun voordeel. En het is zo handig, er is een persoon die ideeën spuit op de rand van het gezond verstand! Echter, het geniale klompje vermoedt niet dat hij zich in het reservaat van oplichterij bevond, waar zelfs een haas vossenstreken zal leren. U kunt Zayachiy zapovednik kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Russisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1973. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Zayachiy zapovednik (1973)

Cast: Irina Sokolova, Natalya Borovkova, Evgeniy Lebedev, Aleksandr Kalyagin, Lev Durov, Aleksandr Khochinsky, Aleksandr Potapov en Vladimir Retsepter.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Nikolai Rasheyev.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

1973

73 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Ads
SCREENWRITER Zayachiy zapovednik

Vasili Reshetnikov.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Feliks Gilevich.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Zayachiy zapovednik

Muziek gecomponeerd door Vladimir Dashkevich.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Dovzhenko Film Studios.

FILM KIJKEN Zayachiy zapovednik

Zayachiy zapovednik streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Zayachiy zapovednik heeft een geschatte lengte van 73 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Russisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Zayachiy zapovednik (1973)
Ads

Samengevat, de compleet film Zayachiy zapovednik met originele screenplay in Russisch, geproduceerd in , en gepresenteerd in theaters in 1973, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Nikolai Rasheyev. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 6 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Zapov?dnik2018RussischZapovednik
Zayachiy zapovednik: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!