Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ZAPATLELA 2 (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

Zapatlela 2

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.013

Zapatlela 2

HD
Zapatlela 2 gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 64 stemmen
Marathi · 2013 ( IN ) · AL · Horror · 175 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Zapatlela 2"?

Zapatlela 2 online kijken - Tatya Vinchu komt na 20 jaar weer tot leven, en wil nu migreren in het lichaam van Lakshya's zoon. U kunt Zapatlela 2 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in marathi. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Zapatlela 2 (2013)

Cast: Makarand Anaspure, Ramdas Padhye, Laxmikant Berde, Abhijeet Chavan, Vijay Chavan, Ameya Hunaswadkar, Jitendra Joshi, Raghavendra Kadkol, Madhu Kambikar, Addinath Kothare, Mahesh Kothare, Sonalee Kulkarni, Vijay Patwardhan en Siddhesh Prabhakar.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mahesh Kothare.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror

2013

175 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Viacom18 Motion Pictures en Select Media Holdings- Moving Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Zapatlela 2

Geproduceerd door Mahesh Kothare, Addinath Kothare, Manoj Rai en Nitin Tej Ahuja.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Viacom18 Motion Pictures.

FILM KIJKEN Zapatlela 2

Zapatlela 2 streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Zapatlela 2 heeft een geschatte lengte van 175 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in marathi in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Zapatlela 2 (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Zapatlela 2 met originele screenplay in marathi, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mahesh Kothare. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 64 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Zapatlela 2: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!