Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ZANQAT SITTAT (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2015

Zanqat Sittat

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

Zanqat Sittat

HD
Zanqat Sittat gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 255 stemmen
Arabisch · 2015 ( EG ) · AL · Komedie, Romantische · 103 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Zanqat Sittat"?

Zanqat Sittat online kijken - Ali Munir Al-Jahsh is een rijke jongeman die vrouwen oppikt die de psychiatrische kliniek van zijn vader bezoeken. Beiden hebben een weddenschap, waarbij Ali een patiënt moet helpen te herstellen van zijn complex met vrouwen door drie meisjes te bedriegen die de patiënt kent en die hem hebben afgewezen, namelijk Siham, Shukriya en Samiha. U kunt Zanqat Sittat kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Arabisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Zanqat Sittat (2015)

Cast: Nesreen Ameen, Hasan El-Raddad, Aimi Samir Ghanem en Mai Selim.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Khaled El Halafawy.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Romantische

2015

103 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Egypte Egypte

Ads
FILM KIJKEN Zanqat Sittat

Zanqat Sittat streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Zanqat Sittat heeft een geschatte lengte van 103 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Arabisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Zanqat Sittat (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Zanqat Sittat met originele screenplay in Arabisch, geproduceerd in Egypte, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Khaled El Halafawy. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 255 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Yom lel-Sittat2016ArabischYom lel-Sittat
Zanqat Sittat: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!