Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

YUKIGUNI (1957) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1957

Yukiguni

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.037

Yukiguni

HD
Yukiguni gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 130 stemmen
Japanse · 1957 ( JP ) · AL · Drama, Romantische · 133 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Yukiguni"?

Yukiguni online kijken - Het is een mannenwereld. Shimamura, een kunstenaar, komt naar deze ingesneeuwde stad om zich te verjongen. Hij maakt contact met Komako, een geisha die hij op een eerdere reis ontmoette, en het lijkt liefde. Ze is de pleegdochter van een lokale familie, bijna verloofd met de zoon van de familie, Yukio, die nu stervende is aan de gevolgen van de ziekte. Hij wordt verzorgd door zijn zus Yuko, die boos is op Komako omdat ze haar broer in de steek heeft gelaten. Shimamura keert terug naar Tokio, maar belooft dat hij snel terug zal komen. In afwachting van zijn terugkeer, breekt Komako met haar beschermheer en haar familie verliest hun huis. Er ontstaan complicaties wanneer Shimamura niet terugkomt zoals beloofd. Dan ontdekt Komako dat hij en Yuko elkaar kenden in Tokio. Kan Komako ontsnappen aan het lot?. U kunt Yukiguni kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1957. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Yukiguni (1957)

Cast: Ryô Ikebe, Keiko Kishi, Kaoru Yachigusa, Akira Kubo, Haruo Tanaka, Akira Nakamura, Chieko Naniwa, Jun Tatara, Mineko Yorozuyo, Kumeko Urabe, Yasuko Nakada, Haruko Tôgô, Noriko Sengoku, Eiko Miyoshi en Akira Tani.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Shirô Toyoda.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische

1957

133 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
SCREENWRITER Yukiguni

Yasunari Kawabata en Toshio Yasumi.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jun Yasumoto.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Yukiguni

Muziek gecomponeerd door Ikuma Dan.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Toho Company.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Yukiguni

Geproduceerd door Ichirô Satô.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Toho Company.

FILM KIJKEN Yukiguni

Yukiguni streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Yukiguni heeft een geschatte lengte van 133 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Japanse in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Yukiguni (1957)
Ads

Samengevat, de compleet film Yukiguni met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 1957, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Shirô Toyoda. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 130 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Shin yukiguni2002JapanseShin yukiguni
Snow Country1965JapanseYukiguni
Yukiguni: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!