Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

?? (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

??

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.053

Yuda

HD
?? gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 9 stemmen
Japanse · 2013 ( JP ) · AL · Drama · 109 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "??"?

?? online kijken - De middelbare scholiere Erika heeft genoeg van haar zwakte. Bij toeval begint Erika te werken in een cabaret nachtclub. Ze wordt uiteindelijk de topdame in de nachtwereld en staat bekend onder haar bijnaam Kurumi. Daarbij manipuleert ze mannen en verdient ze veel geld aan hen. Diep van binnen lijdt Erika echter onder eenzaamheid en angst. Dan verschijnt er een man voor haar neus. U kunt ?? kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS ?? (2013)

Cast: Ayame Misaki, Kenji Mizuhashi, Yusei Tajima, Nori Satô, Osamu Adachi, Shô Aoyagi, Noriko Aoyama, Norihisa Hiranuma, Itsuji Itao, Hikari Kajiwara, Hideyuki Kasahara, Shôichirô Masumoto, Fumio Mochizuki, Akiyoshi Nakao en Keiko Odagiri.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Izumi Ohtomi.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2013

109 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
SCREENWRITER ??

Kurumi Tachibana.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Gentosha, Pearl Dash Co., Pony Canyon, Tristone Entertainment Inc., Insight Access, Is.Field en Nikkatsu.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ ??

Geproduceerd door Keiko Maruyama, Harumi Hoshino, Midori Yajima, Takahito Obinata, Chie Kobayashi en Shûji Danzen.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Is.Field.

FILM KIJKEN ??

?? streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Yuda heeft een geschatte lengte van 109 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Japanse in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

?? (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film ?? met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Izumi Ohtomi. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 9 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Yuda: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!