Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

YOU WERE NEVER REALLY HERE (2017) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2017

You Were Never Really Here

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.021

You Were Never Really Here

HD
You Were Never Really Here gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 78902 stemmen
Engels · 2017 ( US-GB-FR ) · +16 · Crimnal, Drama · 89 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "You Were Never Really Here"?

You Were Never Really Here online kijken - Joe is een gekwelde oorlogsveteraan met een duister verleden. Hij heeft het nu op zich genomen om vrouwen te redden uit de mensenhandel en de seksindustrie. Wanneer het redden van een meisje uit een bordeel in Manhattan mis gaat krijgt hij een storm van geweld en corrupte macht over zich heen, die uit is op wraak. U kunt You Were Never Really Here kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Amazon Prime, première in de bioscoop in 2017. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS You Were Never Really Here (2017)

Cast: Joaquin Phoenix, Dante Pereira-Olson, Larry Canady, Vinicius Damasceno, Neo Randall, Judith Roberts, Frank Pando, John Doman, Edward Latham, Alex Manette, Claire Hsu, Denis Ozer, Tia Sofia Begh, Lucy Lan Luo en Annie Mac-Yang.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Lynne Ramsay.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Crimnal, Drama

2017

89 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US, UK UK, Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER You Were Never Really Here

Lynne Ramsay en Jonathan Ames.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Thomas Townend.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK You Were Never Really Here

Muziek gecomponeerd door Jonny Greenwood.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Why Not Productions, Page 114, Film4 Productions en British Film Institute.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ You Were Never Really Here

Geproduceerd door Nell Green, Rebecca O'Brien, Jacques Audiard, Eimhear McMahon, Lizzie Francke, Rosa Attab, Carrie Fix, Jonathan Ames, Pascal Caucheteux en Rose Garnett.

FILM KIJKEN You Were Never Really Here

You Were Never Really Here streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film You Were Never Really Here heeft een geschatte lengte van 89 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in Kabel-TV op het internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

You Were Never Really Here (2017)
Ads

Samengevat, de compleet film You Were Never Really Here met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, UK en Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2017, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Lynne Ramsay. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 78902 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

You Were Never Really Here: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!