Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

YI QI BO YI QI (1972) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1972

Yi qi bo yi qi

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Yi qi bo yi qi

HD
Yi qi bo yi qi gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Chinees · 1972 ( TW ) · AL · Actie · 88 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Yi qi bo yi qi"?

Yi qi bo yi qi online kijken - Een bescheiden dorp leeft lange tijd in angst vanwege de overvallen van een stel bandieten. Mijnwerkers en boeren, die het ergste willen vermijden, besluiten al hun spaargeld uit te besteden aan Tangs bank. Deze mannen worden direct aangevallen door tussenkomst van Zatoichi, een blinde man die ondanks zijn gebrek een deskundig zwaardvechter is, en Bruce Wong, een jonge vechter die na drie jaar ballingschap terugkeert naar het dorp. Op een later tijdstip ontdekt Tang dat de bandieten al hun zetten weten omdat ze op de hoogte zijn gebracht door een verrader. Verdachte lijkt Ju Ju te zijn, een prostituee en cabaretzangeres, maar wanneer het meisje door de rovers wordt gedood, wordt de echte dader onthuld als Kian Chan, de bankraadgever. Bruce en Zatoichi zweren hem te zullen doden... U kunt Yi qi bo yi qi kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Chinees. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1972. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Yi qi bo yi qi (1972)

Cast: Pin Chiang, Yeh Tien, Feng Chiang, Lung Chan, Mei-Yi Chang, Jen Chen, Chien Chin, Tu Chin, Chiang Han, You-Min Ko, Hui Li, Chun Ma, Li-Pao Ou, Teruo Sakamaki en Chia-Chuan Tang.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Yang Sun.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie

1972

88 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Taiwan Taiwan

Ads
SCREENWRITER Yi qi bo yi qi

Yang Sun.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Chia-Chun Wu.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Yi qi bo yi qi

Muziek gecomponeerd door Eddie Wang.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Yi qi bo yi qi

Geproduceerd door Han-Yueh Hsieh.

FILM KIJKEN Yi qi bo yi qi

Yi qi bo yi qi streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Yi qi bo yi qi heeft een geschatte lengte van 88 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Chinees in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Yi qi bo yi qi (1972)
Ads

Samengevat, de compleet film Yi qi bo yi qi met originele screenplay in Chinees, geproduceerd in Taiwan, en gepresenteerd in theaters in 1972, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Yang Sun. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Yi qi bo yi qi: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!