Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

YARDEN (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

Yarden

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

Yarden

HD
Yarden gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 450 stemmen
Zweedse · 2016 ( DE-SE ) · AL · Drama · 80 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Yarden"?

Yarden online kijken - Gebaseerd op de roman van Kristian Lundberg over Anders, die van gelauwerd auteur verandert in een fysieke arbeider aan de onderkant van de maatschappij. Hij kan niet langer in zijn levensonderhoud voorzien door zijn culturele werk en wordt gedwongen om opnieuw te beginnen, als arbeider in de haven van Malmö, op een plek die 'De Werf' heet. U kunt Yarden kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Zweedse. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Yarden (2016)

Cast: Anders Mossling, Hilal Shoman, Isaak Thedoridis, Korosh Mirhosseini, Dennis Axnér, Veselko Bedi, Robert Bengtsson, Morten Burian, Carina Nilsson de Rosa, Lee Dehesjoo, David Dowell, Oscar Hervén, Mohammud Abdullahi Jama en Jakov Katinic.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Måns Månsson.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2016

80 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Duitsland Duitsland, Zweden Zweden

Ads
SCREENWRITER Yarden

Kristian Lundberg en Sara Nameth.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ita Zbroniec-Zajt.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Lucky Bird Pictures en Anagram.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Yarden

Geproduceerd door Gunnar Carlsson, Emma Åkesdotter-Ronge, Matthias Krause, Joakim Strand, Martin Persson, Lena Hansson, Erik Magnusson, Hanne Palmquist en Charlotte Most.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Yleisradio (YLE) en Tri Art Film.

FILM KIJKEN Yarden

Yarden streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Yarden heeft een geschatte lengte van 80 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Zweedse in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Yarden (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Yarden met originele screenplay in Zweedse, geproduceerd in Duitsland en Zweden, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Måns Månsson. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 450 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Yarden: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!