Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

#WSZYSTKOGRA (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

#WszystkoGra

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

#WszystkoGra

HD
#WszystkoGra gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 170 stemmen
Pools · 2016 ( PL ) · AL · Komedie, Musical · 91 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "#WszystkoGra"?

#WszystkoGra online kijken - Zosia, studente schone kunsten, is een jonge waaghals en muurschilderes die Warschau verlevendigt met mooie graffiti. Ze woont met haar moeder Roma en grootmoeder Romy in een prachtige villa die bedreigd wordt door projectontwikkelaars. Romy is de akte van het huis al lang kwijt. Zullen de vrouwen hun huis kwijtraken? En zullen ze er willen blijven wonen als Roma een nieuwe liefde vindt en grootmoeder een geheim van lang geleden onthult?. U kunt #WszystkoGra kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Pools. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS #WszystkoGra (2016)

Cast: Kinga Preis, Eliza Rycembel, Stanislawa Celinska, Sebastian Fabijanski, Antoni Pawlicki, Anna Tomaszewska, Krzysztof Stroinski, Pawel Wawrzecki, Bartosz Zuchowski, Karolina Czarnecka, Irena Melcer, Grzegorz Malecki, Monika Krzywkowska en Przemyslaw Bluszcz.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Agnieszka Glinska.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Musical

2016

91 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Polen Polen

Ads
SCREENWRITER #WszystkoGra

Agnieszka Glinska en Marta Konarzewska.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Pawel Edelman.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK #WszystkoGra

Muziek gecomponeerd door Pawel Lucewicz.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Polski Instytut Sztuki Filmowej, Edipresse Polska, D35 en Scorpio Studio.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ #WszystkoGra

Geproduceerd door Klaudiusz Frydrych, Ilona Lepkowska, Roman Gutek, Marcin Kryjom, Agnieszka Smit, Sebastian Kulczyk, Agnieszka Wicher-Szczesna, Sylwia Wilkos en Alicja Modzelewska.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door 101 Films en Next Film.

FILM KIJKEN #WszystkoGra

#WszystkoGra streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film #WszystkoGra heeft een geschatte lengte van 91 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Pools in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

#WszystkoGra (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film #WszystkoGra met originele screenplay in Pools, geproduceerd in Polen, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Agnieszka Glinska. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 170 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

#WszystkoGra: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!