Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

WONDERSTRUCK (2017) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2017

Wonderstruck

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

Wonderstruck

HD
Wonderstruck gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 8463 stemmen
Engels · 2017 ( US ) · +16 · Drama · 115 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Wonderstruck"?

Wonderstruck online kijken - 'Wonderstruck' volgt het verhaal van twee personen, Rose en Ben, uit verschillende tijdsperiodes. In 1927 besluit Rose, die zich eenzaam voelt, naar New York te reizen om haar idool te ontmoeten. In 1977, nadat Ben zijn moeder verliest door een tragisch ongeluk, wordt hij gedwongen bij zijn oom en tante te gaan wonen. Wanneer hij vervolgens een aanwijzing in een boek van zijn moeder vindt waar zijn vader zou verblijven, trekt ook hij naar New York om zijn vader te vinden en te ontmoeten. Middels een mysterie zullen de paden van Ben en Rose op speciale wijze met elkaar kruisen. U kunt Wonderstruck kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Amazon Prime, première in de bioscoop in 2017. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Wonderstruck (2017)

Cast: Millicent Simmonds, Julianne Moore, Cory Michael Smith, James Urbaniak, Damian Young, Patrick Murney, Lauren Ridloff, Anthony Natale, Carole Addabbo, Howard Seago, Brian Berrebbi, John P. McGinty, Mark A. Keeton, Patrick Wiley en Garrett Zuercher.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Todd Haynes.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2017

115 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Wonderstruck

Brian Selznick.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Edward Lachman.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Wonderstruck

Muziek gecomponeerd door Carter Burwell.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Amazon Studios, Cinetic Media, FilmNation Entertainment, Killer Films en Picrow.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Wonderstruck

Geproduceerd door Sandy Powell, Pamela Koffler, Brian Bell, John Sloss, Frank Murray en Christine Vachon.

FILM KIJKEN Wonderstruck

Wonderstruck streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Wonderstruck heeft een geschatte lengte van 115 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in Kabel-TV op het internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Wonderstruck (2017)
Ads

Samengevat, de compleet film Wonderstruck met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2017, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Todd Haynes. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 8463 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Wonderstruck: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!