FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

WONANGSORI (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Wonangsori

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 983

Wonangsori

HD
Wonangsori gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 323 stemmen
Koreaans · 2009 ( KR ) · AL · Documentaire · 78 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Wonangsori"?

Wonangsori online kijken - Documentaire over 30 jaar vriendschap tussen een boerderij echtpaar 80 jaar en een koe. Zelfstandig werk grote successen behaald in Zuid-Korea, het verhogen van zijn publiek sinds de première in januari 2009 tot februari van hetzelfde jaar, op deze manier het werd gepresenteerd op Sundance 2009, waar hij de gunst van critici. U kunt Wonangsori kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Koreaans. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Wonangsori (2009)

Cast: Documentary.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Lee Chung-ryoul.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2009

78 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zuid -Korea ( ROK ) Zuid -Korea ( ROK )

Ads
SCREENWRITER Wonangsori

Lee Chung-ryoul.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Tokyo Theaters Company, Star Sands, One Dollar Production Limited, Siglo Ltd., Schalo Media en Swallow Wings.

FILM KIJKEN Wonangsori

Wonangsori on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Wonangsori heeft een geschatte lengte van 78 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Koreaans in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Wonangsori (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Wonangsori met originele screenplay in Koreaans, geproduceerd in Zuid -Korea ( ROK ), en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Lee Chung-ryoul. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 323 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Wonangsori2008KoreaansWonangsori
Wonangsori: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!