Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

WILLARD (1971) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1971

Willard

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.177

Willard

HD
Willard gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 3762 stemmen
Engels · 1971 ( US ) · AL · Horror · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Willard"?

Willard online kijken - Collega's van misfit Willard hem altijd te plagen en te proberen om geen afbreuk aan hun werk. Zijn enige vrienden zijn enkele ratten verhoogde thuis, Ben en Socrates, en al zijn vrienden. Maar als zijn teamgenoten te doden een van hen, Willard maken een leger van ratten om u te helpen wraak te nemen ... Kleine cultfilm in het horror genre dat Ben had een sequel en een remake van dezelfde titel, Willard, in 2003. U kunt Willard kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1971. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Willard (1971)

Cast: Bruce Davison, Sondra Locke, Elsa Lanchester, Ernest Borgnine, Michael Dante, Jody Gilbert, William Hansen, John Myhers, J. Pat O'Malley, Joan Shawlee, Almira Sessions, Pauline Drake, Helen Spring, Alan Baxter en Sherry Presnell.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Daniel Mann.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror

1971

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Willard

Gilbert Ralston en Stephen Gilbert.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Robert B. Hauser.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Willard

Muziek gecomponeerd door Alex North.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Bing Crosby Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Willard

Geproduceerd door Charles A. Pratt en Mort Briskin.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Cinerama Filmgesellschaft MBH, Europa Film, Europafilm AS, Cinerama Releasing UK, Cinerama Releasing, Ambassador Film Distributors, Shochiku Eihai Company, Nida Films, Cinerama en Sonoro Filme.

FILM KIJKEN Willard

Willard streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Willard heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Willard (1971)
Ads

Samengevat, de compleet film Willard met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 1971, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Daniel Mann. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 3762 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Willard2003EngelsWillard
Willard: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!