Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

L'INIZIAZIONE (1986) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1986

L'Iniziazione

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 52.741

L'iniziazione

HD
L'Iniziazione gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1722 stemmen
Frans · 1986 ( FR-IT ) · AL · Komedie · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "L'Iniziazione"?

L'Iniziazione online kijken - Roger is een 16-jarige jongen, die zijn maagdelijkheid wil verliezen. Zijn aanvankelijke inspanningen zijn niet succesvol, maar dan breekt de Eerste Wereldoorlog uit en de mannen moeten naar het front om te vechten. Roger krijgt nu plots verscheidene kansen voor een liefdesavontuur. Hij maakt de meid zwanger, vervolgens zijn tante en zijn zuster. Hij probeert wanhopig een huwelijkspartner voor hen te vinden om een schandaal te voorkomen. U kunt L'Iniziazione kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1986. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS L'Iniziazione (1986)

Cast: Claudine Auger, Serena Grandi, Marina Vlady, Fabrice Josso, François Perrot, Rufus, Bérangère Bonvoisin, Aurélien Recoing, Rosette, Laurent Spielvogel, Alexandra Vandernoot, Marion Peterson, Virginie Ledoyen, Yves Lambrecht en Daniel Langlet.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Gianfranco Mingozzi.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

1986

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk, Italië Italië

Ads
SCREENWRITER L'Iniziazione

Gianfranco Mingozzi, Guillaume Apollinaire, Peter Fleischmann en Jean-Claude Carrière.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Luigi Verga.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK L'Iniziazione

Muziek gecomponeerd door Nicola Piovani.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Antea Cinematografica, Les Films Ariane, Orphée Arts, Séléna Audiovisuel en Lagonda Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ L'Iniziazione

Geproduceerd door Lucien Duval, Enzo Porcelli, Chantal Lenoble-Bergamo en Nicolas Duval Adassovsky.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Cinefil WOWOW, Ripley's Home Video, Albatros Film, Selvaggia Film, A.C.T.A., CMV Laservision, Artkino Pictures, Acteurs Auteurs Associés (AAA) en TF1 Vidéo.

FILM KIJKEN L'Iniziazione

L'Iniziazione streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film L'iniziazione heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Frans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

L'Iniziazione (1986)
Ads

Samengevat, de compleet film L'Iniziazione met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Frankrijk en Italië, en gepresenteerd in theaters in 1986, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Gianfranco Mingozzi. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1722 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

L'iniziazione: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!