FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

WASAHALI (2008) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2008

Wasahali

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 806

Wasahali

HD
Wasahali gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Spaans · 2008 ( ES ) · AL · Animatie, Avonturen · 65 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Wasahali"?

Wasahali online kijken - Wasahali geschiedenis neemt ons mee naar het Afrikaanse continent voor meerdere, vele jaren. Daar, in een oude stam, er is een legende over Simbaimara, de geest van Moeder Natuur. De kleine stam, om de acht jaar te voldoen, moet een ritueel met de heilige baobab Simbaimara houden en dus het verwerven van de inzet voor de verdedigers van de natuur zijn. Wasahali, een meisje uit het dorp, per ongeluk breekt het ritueel en triggers gebeurtenissen die de hele planeet in gevaar brengen. Wasahali een reis te ondernemen door een grote wereld vol merkwaardige personages en grote gevaren, op zoek naar een oplossing die u toelaat om de fout te herstellen en krijgen dat de natuur weer zijn evenwicht. U kunt Wasahali kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2008. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Wasahali (2008)

Cast: Animación.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Marc Casanovas.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Animatie, Avonturen

2008

65 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Spanje Spanje

Ads
SCREENWRITER Wasahali

Ibán Roca, Gina Oller Bosch en Josep Vila.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Christof Kustler.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Wasahali

Muziek gecomponeerd door Nicolás de Angel.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Fanàtik Visual, Televisió de Catalunya en Movic Digital Entertainment.

FILM KIJKEN Wasahali

Wasahali on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Wasahali heeft een geschatte lengte van 65 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Wasahali (2008)
Ads

Samengevat, de compleet film Wasahali met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Spanje, en gepresenteerd in theaters in 2008, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Marc Casanovas. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.