FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

WARX2 (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

WARx2

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 526

WARx2

HD
WARx2 gratis
5/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 2186 stemmen
Engels · 2014 ( US ) · +16 · Documentaire · 117 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "WARx2"?

WARx2 online kijken - Geregisseerd door Bernie Olaf, werd deze film met geluid in het Engels in première in 2014. Deze film werd in de VS geproduceerd. U kunt WARx2 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS WARx2 (2014)

Cast: Betty Adams, John Amos, Jessica Anthony, Rich Avery, Brando Begaye, Tuse M. Benson, John Brantley, George W. Bush, Mary Cherry, Jeanell Clark, Randolph Copeland, John Dimo, Fr. V. Festus, Cinellia Fry, Jason Gitonga en Barbara Gradig.

FILM REVIEW online

Uitstekend, een kunstwerk. We raden je deze film.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Bernie Olaf.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2014

117 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Strasson Group.

FILM KIJKEN WARx2

WARx2 on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film WARx2 heeft een geschatte lengte van 117 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

WARx2 (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film WARx2 met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Bernie Olaf. Het heeft een gemiddelde score van vijf sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 2186 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

WARx2: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!