Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

WALSER (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

Walser

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Walser

HD
Walser gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 22 stemmen
Pools · 2016 ( PL ) · AL · Drama · 78 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Walser"?

Walser online kijken - De wereld van de bosmensen, een stam die Contehli heet, wordt onderbroken door een spoorwegbeambte: Walser. Hij probeert hun wereld binnen te dringen en hun onbegrijpelijke taal te leren, maar het enige wat hij brengt is chaos en vernietiging. U kunt Walser kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Pools. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Walser (2016)

Cast: Krzysztof Stroinski, Gustaw Klyszcz, Joanna Wiktorczyk, Dagny Borowska, Gaja Borowska, Andrzej Borowski, Katarzyna Dobrowolska, Bernd Horsch, Aleksandra Janik, Slawomir Janus, Antoni Miklasz, Dariusz Miklasz, Wiktoria Pyrchla, Samuel Simao en Sara Skrajna.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Zbigniew Libera.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2016

78 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Polen Polen

Ads
SCREENWRITER Walser

Zbigniew Libera, Grzegorz Jankowicz en Robert Stiller.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Adam Sikora.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Walser

Muziek gecomponeerd door Robert Piotrowicz.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Narodowe Centrum Kultury, Balapolis, Studio Orka, Film District, Polski Instytut Sztuki Filmowej en Instytut im. Adama Mickiewicza.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Walser

Geproduceerd door Magdalena Kaminska, Hana Vodeb, Remigiusz Przelozny, Krzysztof Dudek, Jacek Kulczycki, Pawel Potoroczyn en Agata Szymanska.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Alter Ego Pictures.

FILM KIJKEN Walser

Walser streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Walser heeft een geschatte lengte van 78 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Pools in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Walser (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Walser met originele screenplay in Pools, geproduceerd in Polen, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Zbigniew Libera. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 22 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Das Deckelbad2015DuitsDas Deckelbad - Die Geschichte der Katharina Walser
Walser: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!