Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

WAKEFIELD (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

Wakefield

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.115

Wakefield

HD
Wakefield gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 13763 stemmen
Engels · 2016 ( US ) · +16 · Drama · 106 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Wakefield"?

Wakefield online kijken - Howard Wakefield is een advocaat uit Manhattan die na een zware dag terug naar huis keert. Er was een probleem op het treinstation en de ruzie met zijn vrouw spookt nog steeds door zijn hoofd. Eenmaal thuis ziet Howard een wasbeer, welke hij naar de zolder van zijn huis volgt. Wegens een zenuwinstorting besluit hij vervolgens om op zolder te blijven. U kunt Wakefield kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Wakefield (2016)

Cast: Bryan Cranston, Jennifer Garner, Victoria Bruno, Ellery Sprayberry, Monica Lawson, Derek Alvarado, Beverly D'Angelo, Ian Anthony Dale, Tracey Walter, Pippa Bennett-Warner, Isaac Leyva, Alexander Zale, Jason O'Mara, Eliza Coleman en Cameron Simmons.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Robin Swicord.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2016

106 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Wakefield

Nathaniel Hawthorne, E.L. Doctorow en Robin Swicord.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Andrei Bowden Schwartz.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Wakefield

Muziek gecomponeerd door Aaron Zigman.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Mockingbird Pictures en Dominion Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Wakefield

Geproduceerd door Monica Lee Bellais, Sharon Carr, Gayle Gardner, Bonnie Curtis, Alex Guez, Allison Avery Jordan, Luigi Caiola, Wendy Federman, Rob Hinderliter en Joel Gardner.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Film & TV House, IFC Films, GEM Entertainment, Shout! Factory, Blue Swan Entertainment, Divisa Home Video, Batrax Entertainment, NOS Audiovisuais, Dutch FilmWorks (DFW) en New KSM.

FILM KIJKEN Wakefield

Wakefield streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Wakefield heeft een geschatte lengte van 106 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Wakefield (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Wakefield met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Robin Swicord. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 13763 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Wakefield: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!