Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

WAKE UP INDIA (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Wake Up India

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Wake Up India

HD
Wake Up India gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 13 stemmen
Hindi · 2013 ( IN ) · AL · Drama · 130 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Wake Up India"?

Wake Up India online kijken - Een meisje ( Sai Tamhankar) protesteert tegen het systeem, wanneer agenten weigeren een klacht in te dienen tegen de 75-jarige minister-president, die haar zou hebben verkracht. De beschuldigde minister ontkent noch reageert op de beschuldigingen, terwijl het meisje en haar advocaat ( Chirag Patil) bij hun verklaring blijven. Het schandaal brengt de media en verschillende politieke partijen in rep en roer. Supriya (Elisha Kriis) een onverschrokken verslaggeefster stapt in om de waarheid achter het mysterie aan het licht te brengen. Mahila mandals en leden van de oppositiepartij gooien olie op het vuur, terwijl de regerende partijleden de minister-president vervloeken, uit angst dat ze door de controverse de macht zou kunnen verliezen. Maar spreekt het meisje wel de waarheid?. U kunt Wake Up India kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Hindi. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Wake Up India (2013)

Cast: Elisha Kriis, Asrani, Milind Gunaji, Adi Irani, Anant Jog, Manoj Joshi, Mohan Joshi, Mushtaq Khan, Anjula Singh Mahor, Chirag Patil, Sai Tamhankar en Mukesh Tiwari.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Babloo Seshadri.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2013

130 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Wake Up India

M. Salim.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Shree Salaser Balaji Media Entertainment.

FILM KIJKEN Wake Up India

Wake Up India streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Wake Up India heeft een geschatte lengte van 130 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Hindi in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Wake Up India (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Wake Up India met originele screenplay in Hindi, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Babloo Seshadri. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 13 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Main Aur Charles2015HindiMain Aur Charles
Miss India America2015EngelsMiss India America
Sleep, Wake, Forget2016EngelsSleep, Wake, Forget
Wake Me When I Leave2015EngelsWake Me When I Leave
Wake Up2015EngelsWake Up
Wake Up India: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!