FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

VORTICALE (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Vorticale

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 510

Vorticale

HD
Vorticale gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Italiaans · 2014 ( IT ) · AL · Thriller · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Vorticale"?

Vorticale online kijken - Omdat het een creatie van regisseur Matteo Esposito, deze film in het Engels werd gepresenteerd in 2014. Deze film geschreven door Matteo Esposito werd ontwikkeld in Italië. U kunt Vorticale kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Italiaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Vorticale (2014)

Cast: Giorgio Perno, Pietro Mossa, Marco Sabatino, Gianluca Iacono, Michele Di Mauro, Roberto Accornero, Eugenio Allegri, Camilla Sandri, Alessandra Prandi, Annamaria Troisi, Barbara Braconi, Maria Alberta Navello, Anna Abate en Edoardo Fiore.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Matteo Esposito.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller

2014

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Italië Italië

Ads
SCREENWRITER Vorticale

Matteo Esposito.

FILM KIJKEN Vorticale

Vorticale on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Vorticale heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Italiaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Vorticale (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Vorticale met originele screenplay in Italiaans, geproduceerd in Italië, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Matteo Esposito. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Vorticale: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!