FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

VOLEY (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Voley

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 2.633

Voley

HD
Voley gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Spaans · 2014 ( AR ) · +16 · Komedie · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Voley"?

Voley online kijken - Nicholas, Pilar, wijn, Manuela en Nacho zijn vrienden sinds de adolescentie. Nog steeds schommelt rond de 30 staten, zij het met verschillen die voldoen aan de punten. Nico stelt vieren oudejaarsavond bij het ouderlijk huis van Tiger en breng een aantal feestdagen. Zonder consulting, Manuela uitgenodigd naar Bethlehem, zijn jeugdvriend. De kracht van de groep wordt gevoeld: Bethlehem is oppervlakkig en ijdel. Echter, zijn oogverblindende fysieke charme maakt mannen accepteren het met minder reparaties en de aanvankelijke afwijzing lijkt te overwinnen. Nicholas is een fervent aanhanger van elke theorie die zich verzet tegen monogamie. Liefde bestaat niet en de mens is gemaakt om zijn seksuele verlangen te bevredigen met zoveel vrouwen als mogelijk ; de rest zijn sociale mandaten zegt. Trouw aan zijn ideeën, Nico verleidt en brengt de nacht met elk van de meisjes. Na te zijn met de vriendin Manuela Nacho, vindt zijn beste vriend is verliefd. Het gevoel is overweldigend en aarzelt niet om het te verklaren. De groep is in een crisis. Te midden van beschuldigingen en sinceramientos, zal weten dat Nicolaas was niet de enige die de regels van de vriendschap verbrak .. U kunt Voley kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Voley (2014)

Cast: Justina Bustos, Chino Darín, Inés Efron, Martín Piroyansky, Vera Spinetta en Violeta Urtizberea.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Martín Piroyansky.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2014

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Argentinië Argentinië

Ads
SCREENWRITER Voley

Martín Piroyansky.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Julián Ledesma.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Voley

Muziek gecomponeerd door Nicolás Sorin.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Voley

Geproduceerd door Juan Pablo Galli, Juan Vera en Alejandro Cacetta.

FILM KIJKEN Voley

Voley on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Voley heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Voley (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Voley met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Argentinië, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Martín Piroyansky. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Voley: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!