Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

VLAZNOST (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

Vlaznost

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.169

Vlaznost

HD
Vlaznost gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 768 stemmen
Servisch · 2016 ( RS-GR-NL ) · AL · Drama · 113 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Vlaznost"?

Vlaznost online kijken - De vrouw van een succesvolle manager in de bouw is verdwenen na een gewone ochtend in Belgrado. De man is er zeker van dat zij terug zal keren en gaat verder met zijn leven, zoals gewoonlijk. Maar misschien is zij enkel de eerste van de instortende dominostenen... U kunt Vlaznost kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Servisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Vlaznost (2016)

Cast: Milos Timotijevic, Tamara Krcunovic, Maria Kraakman, Katarina Markovic, Dragan Bakema, Milan Maric, Slaven Doslo, Vladimir Aleksic, Jasna Beri, Slavisa Curovic, Vanja Ejdus, Biljana Keskenovic, Milica Majkic, Matea Milosavljevic en Veljko Knezevic.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Nikola Ljuca.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2016

113 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Servië Servië, Griekenland Griekenland, Nederland Nederland

Ads
SCREENWRITER Vlaznost

Stasa Bajac en Nikola Ljuca.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Maja Radosevic.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Vlaznost

Muziek gecomponeerd door Janja Loncar.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Dart Film & Video, Cinnamon Production, 2/35 en Lemming Film.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Vlaznost

Geproduceerd door Aleksandra Lazarovski, Vladimir Vidic, Adi Dizdarevic, Derk-Jan Warrink, Susanne Mann, Leontine Petit, Natasa Damnjanovic, Miroslav Mogorovich, Joost de Vries en Vuk Djokovic.

FILM KIJKEN Vlaznost

Vlaznost streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Vlaznost heeft een geschatte lengte van 113 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Servisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Vlaznost (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Vlaznost met originele screenplay in Servisch, geproduceerd in Servië, Griekenland en Nederland, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Nikola Ljuca. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 768 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Vlaznost: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!