Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

VIYAH 70KM (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

Viyah 70km

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Viyah 70 Km

HD
Viyah 70km gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 83 stemmen
Engels · 2013 ( IN ) · AL · Komedie · 134 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Viyah 70km"?

Viyah 70km online kijken - Viyah 70 KM is het verhaal van Aman (Harish Verma), Sunny (Geeta Zaildar) en Lakha (Binnu Dhillon) die studievrienden zijn en een verschillende filosofie hebben over het huwelijk en meisjes. Aman zegt dat het single leven erg interessant is en zal na 8-10 jaar nadenken over het huwelijk, Sunny zegt dat meisjes bedrog zijn en dat ze uit hun buurt moeten blijven terwijl Lakha's droom is om zo snel mogelijk vader te worden. Preeti en Aman proberen elkaar altijd neer te halen en Lakha verlooft zich met Priti. Op de een of andere manier slagen Aman en Sunny erin om hun verloving te verbreken en Lakha is woedend en neemt de uitdaging aan om hen een lesje te leren. U kunt Viyah 70km kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Viyah 70km (2013)

Cast: Harish Verma, Geeta Zaildar, Aarti Chhabria, Binnu Dhillon, Jaswinder Bhalla, Preeto Sawhney, Jaswant Singh Rathore, Sezal Sharma, Pritti Cheshta, Razia Sukhbir, Kuldeep Sharma, Balwinder Kaur Brar, Yuvraj Hans, Kashish Singh en Ranjeet.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mushtaq Pasha.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2013

134 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Viyah 70km

Amberdeep Singh, Raman K. Jangwal en Naresh Kathuria.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Batra Showbiz en Ohri Productions pvt ltd.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Viyah 70km

Geproduceerd door Mahesh Sharma, Shubham Chandrachur en Vivek Ohri.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Ohri Productions pvt ltd.

FILM KIJKEN Viyah 70km

Viyah 70km streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Viyah 70 Km heeft een geschatte lengte van 134 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Viyah 70km (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Viyah 70km met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mushtaq Pasha. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 83 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Kaake Da Viyah2019PunjabiKaake Da Viyah
Viyah 70 Km: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!