FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

VIKTORIA (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Viktoria

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 540

Viktoria

HD
Viktoria gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 182 stemmen
Bulgarian · 2014 ( RO-BG ) · AL · Drama, Familie · 155 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Viktoria"?

Viktoria online kijken - 1979 is een moeilijk jaar voor Boryana. Mooi en wederspannig, hij is moe van de moeilijkheden van het communisme veracht zijn moeder en dromen te ontsnappen naar Italië. Amerikanen sigaretten roken en drinken Coca - Cola stiekem in de badkamer tijdens het maken van plannen om zijn land te verlaten. Hoewel hij is zich ervan bewust dat al deze dromen zonder nutteloos als u zwanger wordt en neemt alle voorzorgen je kunt, het onvermijdelijke gebeurt. In 1979 geeft Viktoria geboorte aan een meisje geboren zonder navelstreng en dus ook geen navel. Om Boryana, Viktoria betekent niets minder dat kan nooit achter zijn nachtmerrie, terwijl voor kleine Vitkova is de manier om te onderzoeken hoe het zich ontwikkeld Bulgarije in de komende twintig jaar. Het begint allemaal bij Viktoria heeft slechts een paar weken en Todor Zhivkov, Communistische Partij leider, gekozen als het kind van het Decennium. Niets leek erop te wijzen dat de groei parallel aan de daling van de Bulgaarse communistische manier zou zijn. U kunt Viktoria kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Bulgarian. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Viktoria (2014)

Cast: Irmena Chichikova, Daria Vitkova, Kalina Vitkova, Mariana Krumova, Dimo Dimov, Georgi Spasov, Anastasia Ingilizova, Svetoslav Draganov, Simeon Tsolov, Ivo Karamanski en Miroslav Pashov.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Maya Vitkova.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Familie

2014

155 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Roemenië Roemenië, Bulgarije Bulgarije

Ads
SCREENWRITER Viktoria

Maya Vitkova.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Krum Rodriguez.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Viktoria

Muziek gecomponeerd door Kaloyan Dimitrov.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Viktoria Films en Mandragora.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Viktoria

Geproduceerd door Maya Vitkova en Anca Puiu.

FILM KIJKEN Viktoria

Viktoria on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Viktoria heeft een geschatte lengte van 155 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Bulgarian in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Viktoria (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Viktoria met originele screenplay in Bulgarian, geproduceerd in Roemenië en Bulgarije, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Maya Vitkova. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 182 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Viktoria: A Tale of Grace and Greed2014DuitsViktoria: A Tale of Grace and Greed
Viktor und Viktoria1933DuitsViktor und Viktoria
Viktoria: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!