FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

VIHARSAROK (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Viharsarok

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.723

Viharsarok

HD
Viharsarok gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 291 stemmen
Hongaars · 2014 ( HU-DE ) · AL · Drama · 105 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Viharsarok"?

Viharsarok online kijken - De tegenslagen van een Hongaarse voetballer genaamd Szabolcs en verliefd op een van zijn teamgenoten in Duitsland, Bernard. Wanneer verbannen uit het team beslist om op te hangen zijn laarzen Szabolcs en terug te keren naar zijn geboorteland Hongarije. In de uitgestrekte prairie van de poesta, Szabolcs werken op een afgelegen boerderij erfde hij en ontmoet Áron, een jongen van 16 jaar die haar eigen identiteit in een verankerd aan het einde zone in de traditie heeft. Bernard is net aangekomen uit Duitsland en eindigt Szabolcs vraagt ze weer bij elkaar, er is een team dat hen te wachten staat. U kunt Viharsarok kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Hongaars. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Viharsarok (2014)

Cast: András Sütö, Sebastian Urzendowsky, Ádám Varga, Lajos Ottó Horváth, Enikö Börcsök, Zita Téby, Uwe Lauer, Miklós Dr. Réfy, Szabolcs Fábián, Gyula Hajdú, Gábor Harsai, Kristóf Horváth, Zsolt Nyári en Michel Victor.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ádám Császi.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2014

105 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Hongarije Hongarije, Duitsland Duitsland

Ads
SCREENWRITER Viharsarok

Iván Szabó en Ádám Császi.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Marcell Rév.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Viharsarok

Muziek gecomponeerd door Csaba Kalotás.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Hungarian National Film Fund, I'm FILM, Café Film, Proton Cinema en unafilm.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Viharsarok

Geproduceerd door Titus Kreyenberg, Eszter Gyárfás, Judith Csernai en Viktória Petrányi.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Homescreen, Caramel Films, Cirko Film, M-Appeal, Cinemien, Salzgeber & Company Medien en TLA Releasing.

FILM KIJKEN Viharsarok

Viharsarok on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Viharsarok heeft een geschatte lengte van 105 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Hongaars in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Viharsarok (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Viharsarok met originele screenplay in Hongaars, geproduceerd in Hongarije en Duitsland, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ádám Császi. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 291 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Viharsarok: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!