Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

VD (1972) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1972

VD

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.187

VD

HD
VD gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 50 stemmen
Nederlands · 1972 ( NL ) · AL · Drama · 107 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "VD"?

VD online kijken - Cornelis van Doorn is de baas van het familiebedrijf VD, een fabriek voor vlees en anticonceptiemiddelen. Cornelis is ook de peetvader van het vreemde bedrijfje dat de familie Van Doorn vormt: machtsmisbruik, buitenechtelijke kinderen, semi-incest, doodslag, abortus, promiscuïteit, onethische commercie en alle andere soorten van verloedering en decadentie. Als de ouwe heer is opgebrand, neemt de nieuwe generatie de fakkel over op basis van de beproefde VD-code. U kunt VD kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Nederlands. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1972. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS VD (1972)

Cast: Kees Brusse, Andrea Domburg, Guus Oster, Ank van der Moer, Rudolf Lucieer, Sonja Barend, Hugo Metsers, Helmert Woudenberg, Marja Kok, Maartje Bijl, Kitty Courbois, Piet Römer, Allard van der Scheer, Dick Scheffer en Marijke Boonstra.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Wim Verstappen.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1972

107 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Nederland Nederland

Ads
SCREENWRITER VD

Jan Verstappen, Wim Verstappen en Charles Gormley.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Frans Bromet.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK VD

Muziek gecomponeerd door Antoine Duhamel.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Scorpio Production.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ VD

Geproduceerd door Pim de la Parra.

FILM KIJKEN VD

VD streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film VD heeft een geschatte lengte van 107 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

VD (1972)
Ads

Samengevat, de compleet film VD met originele screenplay in Nederlands, geproduceerd in Nederland, en gepresenteerd in theaters in 1972, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Wim Verstappen. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 50 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

VD: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!