FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

VARANASI (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Varanasi

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 549

Varanasi

HD
Varanasi gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2014 ( GB-IN ) · AL · Drama, Thriller, Crimnal · 97 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Varanasi"?

Varanasi online kijken - Met als hoofdpersoon te Adil Hussain, deze film geregisseerd door Rajan Kumar Patel werd in première in de bioscoop in 2014. Deze film komt uit het Verenigd Koninkrijk en India. U kunt Varanasi kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Varanasi (2014)

Cast: Adil Hussain, Holly Gilbert, Tannishtha Chatterjee, Judi Bowker, Ashwath Bhatt, Neha Mahajan, Prashant Prakash, Sanghmitra Hitaishi, Utkarsh Mazumdar en Amar Talwar.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Rajan Kumar Patel.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Thriller, Crimnal

2014

97 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK, Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Varanasi

Rajan Kumar Patel.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

James Aspinall.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Varanasi

Muziek gecomponeerd door Amie Doherty.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Varanasi

Geproduceerd door Gyan Prakash Pandey, Ketal Patel, Shyam Tallamraju, Ashutosh Singh, Caroline O'Reilly, Soni Naval en Rajan Kumar Patel.

FILM KIJKEN Varanasi

Varanasi on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Varanasi heeft een geschatte lengte van 97 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Varanasi (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Varanasi met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK en Indië, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Rajan Kumar Patel. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Varanasi: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!