Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

VALÉRIE (1969) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1969

Valérie

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Valérie

HD
Valérie gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 119 stemmen
Frans · 1969 ( CA ) · AL · Drama · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Valérie"?

Valérie online kijken - Valérie, wees van 20 jaar, opgeleid door nonnen te zijn gouvernante verliet het klooster, waardoor een fietser vriend naar Montreal. Daar werkte hij eerst als een stripper voor een woon- en vervolgens als prostituee beetje luxe. Die alleen op de Mont Royal, ontmoet Patrick, een schilder, een weduwnaar en vader van een jongen, François, die een moeder wil. Valérie en Patrick verliefd. Maar het wordt steeds moeilijker om hun ambacht te verbergen. Na een gewelddadige ontmoeting met een klant, Patrick behandelt haar als een hoer. Dan besluit om een pauze te nemen. Voor het vertrek, links op de Mont Royal met François om afscheid te nemen, maar hij rent naar zijn vader te vertellen en hij gaat te ontmoeten ... U kunt Valérie kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1969. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Valérie (1969)

Cast: Danielle Ouimet, Guy Godin, Andrée Flamand, Kim Wilcox, Claude Préfontaine, Henri Norbert, Michel Paje, Clémence DesRochers, Paul Buissonneau, Yvan Ducharme, Luce Triganne, Pierre Paquette, Gaétan Labrèche, Georges Carrère en Christian Delmas.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Denis Héroux.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1969

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Canada Canada

Ads
SCREENWRITER Valérie

Richard Sadler, Louis Gauthier, André Link, Denis Héroux en John Dunning.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

René Verzier.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Valérie

Muziek gecomponeerd door Michel Paje en Joe Gracy.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Cinépix.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Valérie

Geproduceerd door André Link en John Dunning.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Lions Gate Films Home Entertainment, Mondial Films, Cinépix Film Properties (CFP), Lions Gate Films en Films Selecciones Internacionales (FSI).

FILM KIJKEN Valérie

Valérie streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Valérie heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Frans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Valérie (1969)
Ads

Samengevat, de compleet film Valérie met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Canada, en gepresenteerd in theaters in 1969, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Denis Héroux. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 119 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Versus Valerie2014EngelsVersus Valerie
Valerie on the Stairs2006EngelsValerie on the Stairs
L'affaire Valérie2004EngelsL'affaire Valérie
Valerie a týden divu1970TsjechischValerie a týden divu
Valerie1957EngelsValerie
Valérie: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!