Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

VäRMLäNNINGARNA (1958) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1958

Värmlänningarna

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Värmlänningarna

HD
Värmlänningarna gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 21 stemmen
Engels · 1958 ( SE ) · AL · Drama, Romantische · 88 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Värmlänningarna"?

Värmlänningarna online kijken - Erik, de zoon van een rijke boer, en Anna, de dochter van een arme pachter, kennen elkaar al van kindsbeen af. Nu ze volwassen zijn, houden ze van elkaar, maar hun ouders willen niet dat ze elkaar krijgen, want hun families zijn vijanden. De vader van Erik wil dat hij met een rijk meisje trouwt en als Anna dit hoort, wordt ze ziek en begint zelfs tekenen van waanzin te vertonen. Zullen de twee elkaar kunnen krijgen of zal alles verkeerd aflopen?. U kunt Värmlänningarna kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1958. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Värmlänningarna (1958)

Cast: Busk Margit Jonsson, Per Myrberg, Adolf Jahr, Björn Gustafson, Marianne Aminoff, Frank Sundström, Mona Malm, Gerard Lindqvist, Sven Nilsson, Märta Dorff, Olle Hilding, Märta Arbin, Kerstin Meyer, Hans Strååt en Claes Gill.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Göran Gentele.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische

1958

88 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zweden Zweden

Ads
SCREENWRITER Värmlänningarna

Göran Gentele en Fredrik August Dahlgren.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Karl-Erik Alberts.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Värmlänningarna

Muziek gecomponeerd door Harry Arnold.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Europa Film.

FILM KIJKEN Värmlänningarna

Värmlänningarna streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Värmlänningarna heeft een geschatte lengte van 88 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Värmlänningarna (1958)
Ads

Samengevat, de compleet film Värmlänningarna met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Zweden, en gepresenteerd in theaters in 1958, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Göran Gentele. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 21 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Värmlänningarna: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!