FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

USTUROI (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Usturoi

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 617

Usturoi

HD
Usturoi gratis
5/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 353 stemmen
Roemeense · 2014 ( US-RO-NL ) · AL · Komedie, Familie, Avonturen · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Usturoi"?

Usturoi online kijken - Met de belangrijkste prestaties van Sebastian Topan, werd deze film geregisseerd door Lucian Alexandrescu in première in de bioscoop in 2014. Deze film had een originele productie van de VS, Roemenië en Nederland. U kunt Usturoi kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Roemeense. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Usturoi (2014)

Cast: Sebastian Topan, Darius Stoica, Elena Ivanca, Ileana Neagu, Jon Seles, Daniela Stoica, Tibi Covaci, Nicu Varga, Mircea Groza, Istvan Robert Kanalas, Ionut Turda, Andreea Ioana Zaharia, Gabriel Oana, Razvan Dragos, Mishu Calin en Alina Crancau.

FILM REVIEW online

Uitstekend, een kunstwerk. We raden je deze film.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Lucian Alexandrescu.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Familie, Avonturen

2014

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US, Roemenië Roemenië, Nederland Nederland

Ads
SCREENWRITER Usturoi

Radu Bazavan.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ionut Turda.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Groparu.ro, MR Audio Works, Asociatia Dianatic, Splash Down Media, E-Motions Films en IT Media Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Usturoi

Geproduceerd door Ionut Turda, Radu Bazavan, Lucian Alexandrescu en Derrick Doty.

FILM KIJKEN Usturoi

Usturoi on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Usturoi heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Roemeense in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Usturoi (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Usturoi met originele screenplay in Roemeense, geproduceerd in US, Roemenië en Nederland, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Lucian Alexandrescu. Het heeft een gemiddelde score van vijf sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 353 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Usturoi: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!