FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

UROK (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Urok

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 568

Urok

HD
Urok gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 78 stemmen
Bulgarian · 2014 ( BG-GR ) · AL · Drama · 105 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Urok"?

Urok online kijken - In een kleine stad in Bulgarije, Nadezhda, een jonge leraar, probeert een student die in zijn klasse steelt vinden, zodat u kunt een les over wat goed is en wat verkeerd is te leren. Maar als het leent van kredietverstrekkers, kan ze weet de juiste manier? Wat maakt een fatsoenlijk persoon wordt veroordeeld? U kunt Urok kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Bulgarian. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Urok (2014)

Cast: Margita Gosheva, Ivan Barnev, Ivan Savov, Stefan Denolyubov, Ivanka Bratoeva, Poli Angelova, Kiril Bakalov, Mihail Boevski, Atanas Bratoev, Georgi Bratoev, Ana Bratoeva, Nadejda Bratoeva, Boris Doychinov, Vanina Geleva en Antoaneta Guleva.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Kristina Grozeva en Petar Valchanov.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2014

105 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Bulgarije Bulgarije, Griekenland Griekenland

Ads
SCREENWRITER Urok

Kristina Grozeva en Petar Valchanov.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Krum Rodriguez.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Screening Emotions, Graal Films, Abraxas Film en Little Wing Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Urok

Geproduceerd door Irini Vougioukalou, Kristina Grozeva, Petar Valchanov, Magdelena Ilieva, Metodi Iliev, Poli Angelova en Konstantina Stavrianou.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door La Aventura Audiovisual en Film Movement.

FILM KIJKEN Urok

Urok on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Urok heeft een geschatte lengte van 105 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Bulgarian in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Urok (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Urok met originele screenplay in Bulgarian, geproduceerd in Bulgarije en Griekenland, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Kristina Grozeva en Petar Valchanov. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 78 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Urok: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!