Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

UPHAAR (1971) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1971

Uphaar

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Uphaar

HD
Uphaar gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 69 stemmen
Hindi · 1971 ( IN ) · AL · Familie · 128 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Uphaar"?

Uphaar online kijken - Anoop studeert rechten in Calcutta, terwijl zijn moeder, die weduwe is, in een klein stadje in West-Bengalen woont. Hij heeft een zus, Sudha, die getrouwd is met Anil en in Calcutta woont. Omdat Anoop de huwbare leeftijd heeft bereikt, heeft zijn moeder een meisje voor hem uitgezocht, dat Vidya heet en de dochter is van Shankarlal. Als Anoop thuiskomt, vraagt ze hem om zijn goedkeuring, maar hij zegt dat hij het meisje eerst wil zien. Hij gaat naar Vidya, en ontmoet ook een andere schone, Minoo. Hij keert terug naar huis en vertelt zijn moeder dat hij niet met Vidya kan trouwen, maar dat hij alleen met Minoo zal trouwen. U kunt Uphaar kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Hindi. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1971. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Uphaar (1971)

Cast: Swarup Dutt, Jaya Bachchan, Suresh Chatwal, Nandita Thakur, Nana Palsikar, Ratnamala, Leela Mishra, Kamini Kaushal, Aarti, Lata Arora, Shail Chaturvedi, Minoo Mehtab en Yunus Parvez.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sudhendu Roy.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Familie

1971

128 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Uphaar

Rabindranath Tagore.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Uphaar

Muziek gecomponeerd door Pyarelal Ramprasad Sharma en Laxmikant Shantaram Kudalkar.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Rajshri Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Uphaar

Geproduceerd door Tarachand Barjatya.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Sociedade Importadora de Filmes (SIF).

FILM KIJKEN Uphaar

Uphaar streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Uphaar heeft een geschatte lengte van 128 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Hindi in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Uphaar (1971)
Ads

Samengevat, de compleet film Uphaar met originele screenplay in Hindi, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 1971, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sudhendu Roy. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 69 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Uphaar: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!