Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

UNDER THE SILVER LAKE (2018) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2018

Under the Silver Lake

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.015

Under the Silver Lake

HD
Under the Silver Lake gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 12822 stemmen
Engels · 2018 ( US ) · +13 · Komedie, Crimnal, Drama · 139 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Under the Silver Lake"?

Under the Silver Lake online kijken - Het verhaal speelt zich af in Los Angeles. We volgen Sam die in de ban raakt van de verdwijning van de mysterieuze Sarah en van de vreemde moord op een miljardair. Hij ontdekt een link tussen de misdaad en een serie gedode honden. De sporen die hij volgt leiden hem naar de muziekwereld van onafhankelijke bands. Hij krijgt hulp van zijn vriend die mee onderzoek voert naar verdwenen vrouwen. U kunt Under the Silver Lake kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2018. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Under the Silver Lake (2018)

Cast: Andrew Garfield, Wendy Vanden Heuvel, Deborah Geffner, Riley Keough, Riki Lindhome, Jeannine Cota, Chris Gann, Callie Hernandez, Jessica Makinson, Reese Hartwig, Izzie Coffey, Kayla DiVenere, Tucker Meek, Sky Elobar en Stephanie Moore.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door David Robert Mitchell.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Crimnal, Drama

2018

139 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Under the Silver Lake

David Robert Mitchell.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Mike Gioulakis.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Under the Silver Lake

Muziek gecomponeerd door Disasterpeace.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Michael De Luca Productions, Good Fear, Stay Gold Features, Vendian Entertainment, Boo Pictures, Cool Productions, P2 Films, Salem Street Entertainment, Sprockefeller Pictures en UnLTD Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Under the Silver Lake

Geproduceerd door David Baggelaar, Chris Bender, Ryan R. Johnson, Jeff Geoffray, Candice Abela-Mikati, Jason Dreyer, Michael Bassick, Michael De Luca, Luke Daniels en Jenny Hinkey.

FILM KIJKEN Under the Silver Lake

Under the Silver Lake streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Under the Silver Lake heeft een geschatte lengte van 139 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Under the Silver Lake (2018)
Ads

Samengevat, de compleet film Under the Silver Lake met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2018, had een stellaire groep acteurs onder leiding van David Robert Mitchell. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 12822 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
24 Karat Silver2015Engels24 Karat Silver
American Silver2015EngelsAmerican Silver
Beautiful Lake2015KoreaansBeautiful Lake
Blue Lake2015EngelsBlue Lake
Demon Lake2015EngelsDemon Lake
Under the Silver Lake: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!