Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

DE NEGERHUT VAN OOM TOM (1965) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1965

De negerhut van oom Tom

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.273

Onkel Toms Hütte

HD
De negerhut van oom Tom gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 175 stemmen
Duits · 1965 ( FR-DE-IT-RS-YU ) · +16 · Drama · 118 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "De negerhut van oom Tom"?

De negerhut van oom Tom online kijken - De Shelby Familie, houder van een groot aantal plantages in Kentucky, is schatplichtig toen de heer Shelby verliest een grote hoeveelheid geld op hun investeringen. Eén van de slachtoffers van onbetaalde familie van de heer Haley zullen hun geld claimen maar zien dat ze niet kunnen betalen, biedt nemen tien zwarte slaven uit plantages in ruil voor de kwijtschelding van schulden. De Shelby besluiten om te accepteren met ontslag. Onder de gekozen slaven ontdekt Oom Tom, de patriarch van slaven en gewaardeerd door de familie Shelby, vooral door de zoon, die belooft om hard te werken om hem terug te krijgen. Vanaf dat moment Oom Tom en de andere slaven onvermoeibaar vocht voor zijn vrijheid en die van zijn familie. U kunt De negerhut van oom Tom kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Duits. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1965. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS De negerhut van oom Tom (1965)

Cast: John Kitzmiller, Herbert Lom, Olive Moorefield, O.W. Fischer, Catana Cayetano, Michaela May, Mylène Demongeot, Charles Fawcett, Vilma Degischer, Thomas Fritsch, Bibi Jelinek, George Goodman, Juliette Gréco, Harold Bradley en Eleonora Rossi Drago.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Géza von Radványi.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1965

118 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk, Duitsland Duitsland, Italië Italië, Servië Servië, Joegoslavië Joegoslavië

Ads
SCREENWRITER De negerhut van oom Tom

Géza von Radványi, Fred Denger en Harriet Beecher Stowe.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Heinz Hölscher.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK De negerhut van oom Tom

Muziek gecomponeerd door Peter Thomas.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Melodie Film, Avala Film, Debora Film, Sipro en Central Cinema Company Film (CCC).

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ De negerhut van oom Tom

Geproduceerd door Aldo von Pinelli.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Cinefear, GeBe Film, Infinity Video Sales, Fram Film, Independent-International Pictures, Nora-Filmverleih, SF Films, Gofilex, Kroger Babb Attractions (KBA) en Entertainment Video.

FILM KIJKEN De negerhut van oom Tom

De negerhut van oom Tom streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Onkel Toms Hütte heeft een geschatte lengte van 118 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Duits in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

De negerhut van oom Tom (1965)
Ads

Samengevat, de compleet film De negerhut van oom Tom met originele screenplay in Duits, geproduceerd in Frankrijk, Duitsland, Italië, Servië en Joegoslavië, en gepresenteerd in theaters in 1965, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Géza von Radványi. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 175 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage2014DeensFar til fire - Onkel Sofus vender tilbage
Der böse Onkel2011DuitsDer böse Onkel
Sherlock Toms2017malayalamSherlock Toms
Onkel Wanja2019DuitsOnkel Wanja
Onkel2019DeensOnkel
Onkel Toms Hütte: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!