Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

TWISTER (1996) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1996

Twister

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.644

Twister

HD
Twister gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 157408 stemmen
Engels · 1996 ( US ) · +13 · Actie · 124 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Twister"?

Twister online kijken - Twee groepen wetenschappers, die blijven stormen en tornado's om hun gedrag te bestuderen, strijden om de eerste zijn om resultaten te krijgen. Het doel is om de zware storm van Oklahoma te analyseren in de laatste halve eeuw. In de groep met minder middelen is Jo Harding, de vrouw te scheiden, moet u om te vragen om hulp van haar man. De andere groep is veel beter uitgerust. U kunt Twister kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op TCM, première in de bioscoop in 1996. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Twister (1996)

Cast: Helen Hunt, Bill Paxton, Cary Elwes, Jami Gertz, Philip Seymour Hoffman, Lois Smith, Alan Ruck, Sean Whalen, Scott Thomson, Todd Field, Joey Slotnick, Wendle Josepher, Jeremy Davies, Zach Grenier en Gregory Sporleder.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jan de Bont.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie

1996

124 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Twister

Michael Crichton en Anne-Marie Martin.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jack N. Green.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Twister

Muziek gecomponeerd door Mark Mancina.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Twister Productions, Amblin Entertainment, WB., Universal Pictures en Constant c Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Twister

Geproduceerd door Gerald R. Molen, Walter F. Parkes, Steven Spielberg, Glenn Salloum, Michael Crichton, Kathleen Kennedy, Laurie MacDonald en Ian Bryce.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Finnkino, Argentina Video Home, Pioneer LDCE, Filmes Lusomundo, CIC Video, CIC Victor Video, WB., Home Video Hellas (HVH), United International Pictures (UIP) en WHV.

FILM KIJKEN Twister

Twister streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Twister heeft een geschatte lengte van 124 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in TCM op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Twister (1996)
Ads

Samengevat, de compleet film Twister met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 1996, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jan de Bont. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 157408 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Fire Twister2015EngelsFire Twister
Mees Kees op de planken2014NederlandsMees Kees op de planken
Mr. Twister2013EngelsMr. Twister
Christmas Twister2012EngelsChristmas Twister
Atomic Twister2002EngelsAtomic Twister
Twister: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!