FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

TURIST (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Turist

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 753

Turist

HD
Turist gratis
5/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 9814 stemmen
Zweedse · 2014 ( SE-FR-NO ) · +16 · Drama · 120 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Turist"?

Turist online kijken - Een familie brengt de wintervakantie in de Alpen. De zon schijnt en de nummers zijn geweldig, maar tijdens het eten in een restaurant, een lawine die schrikt klanten optreedt. De moeder vraagt haar man om haar te helpen om zijn kinderen te redden, maar hij is gevlucht voor zijn leven. De lawine stopt voor de deur van het restaurant, zonder schade, maar het bekende universum en heeft gekraakt. Tomas wanhopig op zoek naar hun plaats van ouder herstellen. U kunt Turist kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Zweedse. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Turist (2014)

Cast: Johannes Kuhnke, Lisa Loven Kongsli, Vincent Wettergren, Clara Wettergren, Kristofer Hivju, Fanni Metelius, Karin Myrenberg, Brady Corbet, Johannes Moustos, Jorge Lattof, Adrian Heinisch, Michael Breitenberger, Karl Pincon en Julie Roumogoux.

FILM REVIEW online

Uitstekend, een kunstwerk. We raden je deze film.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ruben Östlund.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2014

120 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zweden Zweden, Frankrijk Frankrijk, Noorwegen Noorwegen

Ads
SCREENWRITER Turist

Ruben Östlund.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Fredrik Wenzel.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Film i Väst, Plattform Produktion, Rhône-Alpes Cinéma, Coproduction Office, Société Parisienne de Production, Beofilm en Motlys.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Turist

Geproduceerd door Katja Adomeit, Yngve Sæther, Philippe Bober, Marie Kjellson, Erik Hemmendorff en Marina Perales.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Magnolia Pictures, Magic Hour, Canibal Networks, LAT-E, Golem Distribución, Against Gravity, DistriB Films, Lumière, Bac Films, Feelgood Entertainment, TriArt Film en Alamode Film.

FILM KIJKEN Turist

Turist on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Turist heeft een geschatte lengte van 120 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Zweedse in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Turist (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Turist met originele screenplay in Zweedse, geproduceerd in Zweden, Frankrijk en Noorwegen, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ruben Östlund. Het heeft een gemiddelde score van vijf sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 9814 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Turist Ömer Uzay Yolunda1973EngelsTurist Ömer Uzay Yolunda
Turist Ömer Boga Güresçisi1971TurksTurist Ömer Boga Güresçisi
Turist Ömer Yamyamlar Arasinda1970TurksTurist Ömer Yamyamlar Arasinda
Turist Ömer Arabistanda1969EngelsTurist Ömer Arabistanda
Turist Ömer Almanyada1966EngelsTurist Ömer Almanyada
Turist: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!