FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

TSEN TOGORUU (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Tsen Togoruu

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 516

Tsen Togoruu

HD
Tsen Togoruu gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Mongools · 2014 ( MN ) · AL · Drama · 98 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Tsen Togoruu"?

Tsen Togoruu online kijken - Met de richting van Iveel Mashbat, werd deze film in het Engels gepresenteerd in 2014. Deze film geschreven door Iveel Mashbat en Bishrel Mashbat is een originele productie van Mongolië. U kunt Tsen Togoruu kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Mongools. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Tsen Togoruu (2014)

Cast: Iderbold Enkhee, Oyun-Erdene Baigalmaa, Bayanmunkh Bathuu, Magsarjav Badamragchaa, Mendbayar Dagvadorj, Gursed Dalkhsuren, Nerguibaatar Nasanbayar, Battsetseg Natsagdorj, Batbaatar Uukhaan, Garid Buntar, Jurmeddorj B. en Tsogtkhuu Shavirai.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Iveel Mashbat.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2014

98 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Mongolië Mongolië

Ads
SCREENWRITER Tsen Togoruu

Iveel Mashbat en Bishrel Mashbat.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Tumennasan Erdenebaatar.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Tsen Togoruu

Geproduceerd door Battsetseg Natsagdorj.

FILM KIJKEN Tsen Togoruu

Tsen Togoruu on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Tsen Togoruu heeft een geschatte lengte van 98 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Mongools in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Tsen Togoruu (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Tsen Togoruu met originele screenplay in Mongools, geproduceerd in Mongolië, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Iveel Mashbat. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Tsen Togoruu: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!