FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

TREEHOUSE (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Treehouse

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 661

Treehouse

HD
Treehouse gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 613 stemmen
Engels · 2014 ( GB-US ) · AL · Horror, Thriller · 96 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Treehouse"?

Treehouse online kijken - Na de plotselinge verdwijning van twee kinderen, de stad van Westlake opgelegd een avondklok. De jaarmarkt wordt geannuleerd voor een enorme teleurstelling van Killian en zijn broer Crawford. Echter, ze willen plezier hebben die nacht en besloten om stiekem in het bos om wat lokale meisjes te zien. Een huis in een boom daar vinden ze en daarin vinden Elizabeth, een zus verdween iedereen zoekt. Ze is ernstig geblesseerd en niet in staat om te herinneren wat er gebeurd is ... Het enige wat ze kunnen zeggen is dat sommige dingen waren droeg haar broertje. Crawford besluit te gaan, op zoek naar hulp, terwijl Killian blijft bij haar ... Echter, Crawford keert nooit. Vanaf dat moment is het leven van twee jongens die in de boomhut blijven wordt een nachtmerrie ... U kunt Treehouse kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Treehouse (2014)

Cast: Dana Melanie, J. Michael Trautmann, Clint James, Daniel Fredrick, Shannon Knopke, Darren Kennedy, Victoria Spencer Smith, Nick Herra, Caleb Cox, Chance Nichols, Meghan Socha, Jake Gregory, Elaine Jenkins, Daniel Smith en Nathan L. Henderson.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Michael G. Bartlett.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror, Thriller

2014

96 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK, US US

Ads
SCREENWRITER Treehouse

Alex Child en Miles Harrington.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

J. Christopher Campbell.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Treehouse

Muziek gecomponeerd door Richard Wells.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Aunt Max Entertainment.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Treehouse

Geproduceerd door Jeremy M. Borg, Richard Michael, Marios Lourides, Andy W. Meyer, Stephen Hill, Hilton Garrett, Heather Laird, Martin Myers, Michael Guy Ellis, Daniel Greenspan, Sarah Kessinger, J. Christopher Campbell, Evan K. Euliss en Miles Harrington.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Uncork'd Entertainment en Signature Entertainment.

FILM KIJKEN Treehouse

Treehouse on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Treehouse heeft een geschatte lengte van 96 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Treehouse (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Treehouse met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK en US, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Michael G. Bartlett. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 613 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Treehouse2015EngelsThe Treehouse
Treehouse: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!