Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

TORQUE (2004) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2004

Torque

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 23.585

Torque

HD
Torque gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 22097 stemmen
Engels · 2004 ( US ) · +13 · Thriller, Actie · 84 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Torque"?

Torque online kijken - De fietser Cary Ford is teruggekeerd naar zijn geboortestad om daarbij te herenigen met zijn vriendin Shane en ook zorgen voor een aantal onafgemaakte zaken. Nu Henry's zetten de druk op Ford in een poging om de fietsen, die zeker iets meer waard dan gas in hun tanks hebben halen. Wanneer abandondó de stad twee maanden geleden, Ford had enkele motorfietsen die tot Henry, een meedogenloze drugsdealer en leider van de motorbende ' The Hellions ". Ford is zeer voorbestemd om samen te werken, Henry frames hem voor de moord op Junior, de jongere broer van Trey, de gevreesde leider van de motorbende, de Reapers. Met de hulp van zijn trouwe vrienden Dalton en Val moet Ford een FBI-agent die het pad volgt outrun terwijl ontwijkt zowel het verkeerd geïnformeerd Trey, op wraak, en de harteloze Henry, die is voorbestemd om wat te herstellen behoort. Renden rond de woestijn in een gevaarlijke poging om zijn onschuld te bewijzen en overtuigen Shane die een tweede kans verdient, moet Ford zijn vijanden ontlopen als hij wil zijn naam te zuiveren en te leven naar een andere dag te rijden .. U kunt Torque kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2004. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Torque (2004)

Cast: John Ashker, Max Beesley, Dane Cook, Ice Cube, John Doe, Gichi Gamba, Lance Gilbert, Martin Henderson, Jay Hernandez, Will Yun Lee, Faizon Love, Justina Machado, Monet Mazur, Hayden McFarland, Christina Milian en Kinga Philipps.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Joseph Kahn.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller, Actie

2004

84 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Torque

Matt Johnson.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Peter Levy.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Torque

Muziek gecomponeerd door Trevor Rabin.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Original Film, WB. en Village Roadshow Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Torque

Geproduceerd door Graham Burke, Narween Otto, Jeremiah Vaughn, Brad Luff, Neal H. Moritz, Bruce Berman, Michael I. Rachmil, Dan Lin en Greg Tharp.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door WB., WHV, Veronica, WB. Entertainment, Fox-Warner en Argentina Video Home.

FILM KIJKEN Torque

Torque streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Torque heeft een geschatte lengte van 84 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Torque (2004)
Ads

Samengevat, de compleet film Torque met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2004, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Joseph Kahn. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 22097 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Torque: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!