Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

TORAWAKAMARU, THE KOGA NINJA (1957) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1957

Torawakamaru, the Koga Ninja

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Ninjutsu gozen-jiai

HD
Torawakamaru, the Koga Ninja gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 41 stemmen
Japanse · 1957 ( JP ) · AL · Actie, Avonturen, Fantasy · 63 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Torawakamaru, the Koga Ninja"?

Torawakamaru, the Koga Ninja online kijken - Tijdens het tijdperk van de oorlogen (Sengoku Era) strijden Tokugawa Ieyasu en Toyotomi Hideyoshi om de macht en elk gebruikt zijn geheime wapens om te proberen de ander te verslaan. Momochi Sandayu van de Iga, samen met zijn leerling Ishikawa Goemon krijgen van Ieyasu de opdracht Hideyoshi te vermoorden en de blauwdrukken voor het verborgen fort in Osaka Castle te bemachtigen. Ondertussen organiseert de Koga groep zich om te proberen het kasteel te verdedigen voor de vrede van de natie. Hij weerstaat elke truc van Sandayu, Torawakamaru beschermt de tekening, en wanneer Ieyasu een manier bedenkt om een wedstrijd te houden tussen Koga en Iga vechten de twee meesters het grootste ninja gevecht ooit gehouden. De effecten zijn werkelijk spectaculair in deze klassieke ninja film van Toei. U kunt Torawakamaru, the Koga Ninja kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1957. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Torawakamaru, the Koga Ninja (1957)

Cast: Koji Arima, Sentarô Fushimi, Masao Hori, Yachiyo Kirishima, Akira Kishii, Kenzai Mochizuki, Koinosuke Onoe, Hiroko Sakuramachi, Kinnosuke Takamatsu, Nakajirô Tomita, Ryûnosuke Tsukigata, Chie Ueki, Motoharu Ueki, Hiroshi Yamate en Yoshiko Yashioji.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Tadashi Sawashima.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Avonturen, Fantasy

1957

63 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
SCREENWRITER Torawakamaru, the Koga Ninja

Jun'ichirô Tanizaki en Tadashi Ogawa.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Toei Company.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Sinister Cinema.

FILM KIJKEN Torawakamaru, the Koga Ninja

Torawakamaru, the Koga Ninja streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Ninjutsu gozen-jiai heeft een geschatte lengte van 63 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Japanse in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Torawakamaru, the Koga Ninja (1957)
Ads

Samengevat, de compleet film Torawakamaru, the Koga Ninja met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 1957, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Tadashi Sawashima. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 41 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Gekijouban anime Nintama rantarou: Ninjutsu gakuen zenin shutsudou! no dan2011JapanseGekijouban anime Nintama rantarou: Ninjutsu gakuen zenin shutsudou! no dan
Gozen: Jenren no ken2019JapanseGozen: Jenren no ken
Jigoku Sensei Nube: Gozen 0 toki Nube Shisu1997JapanseJigoku Sensei Nube: Gozen 0 toki Nube Shisu
Ninjutsu suikoden inazuma kotengu1958JapanseNinjutsu suikoden inazuma kotengu
Ninjutsu gozen-jiai: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!