Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

TOPâZU (1992) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1992

Topâzu

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 24.731

Topâzu

HD
Topâzu gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1973 stemmen
Japanse · 1992 ( JP ) · +18 · Drama · 112 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Topâzu"?

Topâzu online kijken - Ai is een mooie prostituee van 22 jaar gespecialiseerd in BSDM, gewijd aan een fantasie van hun rijke en machtige klanten tevreden te stellen, maar het is ook pervers. Ondanks hun ambacht ze heeft nog steeds een zekere onschuld en is nog steeds verbijsterd over de dingen die je dwingen om op deze manier aan zijn salaris betalen doen, en dus ongelukkig voelt en weet dat hij moet een andere manier om de inkomsten te verhogen vinden en Sudoh stap te richten op, meneer houdt hij. U kunt Topâzu kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 1992. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Topâzu (1992)

Cast: Masahiko Shimada, Tenmei Kano, Hiroshi Mikami, Chie Sema, Yayoi Kusama, Miho Nikaido, Kan Mikami en Sayoko Amano.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ryû Murakami.

+18 Alleen kinderen ouder dan 18 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1992

112 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
SCREENWRITER Topâzu

Ryû Murakami.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Tadashi Aoki.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Topâzu

Muziek gecomponeerd door Ryûichi Sakamoto.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Ryu Murakami Office, Cinemabrain, Melsat Inc. en Japan Video Distribution (JVD) Co. Ltd..

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Topâzu

Geproduceerd door Hank Blumenthal, Akiuh Suzuki, Tadanobu Hirao, Yousuke Nagata en Chosei Funahara.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Cinema Epoch, Triboro Entertainment, Transmission Films Ltd., Gois, América Vídeo, SBP, Firebox, Another World Entertainment, Films sans Frontières, Japan Video Distribution (JVD) Co. Ltd., ICA Projects, Kinowelt Filmverleih en Northern Arts Entertainment.

FILM KIJKEN Topâzu

Topâzu streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Topâzu heeft een geschatte lengte van 112 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Japanse in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Topâzu (1992)
Ads

Samengevat, de compleet film Topâzu met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 1992, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ryû Murakami. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1973 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Topâzu: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!