FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

TOMO NI ARUKU (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Tomo ni aruku

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 515

Tomo ni aruku

HD
Tomo ni aruku gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Japanse · 2014 ( JP ) · AL · Drama · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Tomo ni aruku"?

Tomo ni aruku online kijken - Met als hoofdpersoon te Ryota Ozawa, deze film geregisseerd door Masaki Miyamoto werd in première in de bioscoop in 2014. Deze film had een oorspronkelijke productie van Japan. U kunt Tomo ni aruku kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Tomo ni aruku (2014)

Cast: Ryôta Ozawa, Noriko Iriyama, Mayumi Asaka, Yukijirô Hotaru, Joe Hyuga, Aoba Kawai, Terumi Nagashima en Toshiyuki Someya.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Masaki Miyamoto.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2014

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door United Entertainment.

FILM KIJKEN Tomo ni aruku

Tomo ni aruku on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Tomo ni aruku heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Japanse in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Tomo ni aruku (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Tomo ni aruku met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Masaki Miyamoto. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Jûden Sentai Kyôryûjâ tai Gôbasutâzu: Kyôryû Daisakusen! Saraba Eien no Tomo yo2014JapanseJûden Sentai Kyôryûjâ tai Gôbasutâzu: Kyôryû Daisakusen! Saraba Eien no Tomo yo
Tomo ni aruku: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!