Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

TODO SOBRE EL ASADO (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

Todo sobre el asado

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 798

Todo sobre el asado

HD
Todo sobre el asado gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 462 stemmen
Spaans · 2016 ( AR ) · +13 · Documentaire · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Todo sobre el asado"?

Todo sobre el asado online kijken - All About Asado is een reis naar het culinaire hart van Argentinië. Asado, de traditie van gegrild vlees, is een voedingsmiddel en ook een ritueel. Het is primitief en modern, wild en verfijnd, een kunst en een wetenschap. Weinig fenomenen onthullen de essentiële kenmerken van de nationale identiteit van Argentinië met meer originaliteit en precisie. De speelse film van Gastón Duprat en Mariano Cohn, die zowel road-movie, documentaire als fictie is, duikt in de bijna heilige traditie van de asado, met een scherpe en oneerbiedige blik om de vleesverliefdheid van het land te onderzoeken. U kunt Todo sobre el asado kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op I.Sat, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Todo sobre el asado (2016)

Cast: Oscar Bopp, Luis Caporossi, Vicente Cohn, Mónica Cragnolini, Mónica Duprat, Hugo Echevarrieta, Tuca Esponoza, Carlos Herrera, Ernesto Imas, Liza Klein, David Leran, Carlos López, Ernesto Oldenburg, Jordi Pained en Javier Paviona.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mariano Cohn.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2016

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Argentinië Argentinië

Ads
SCREENWRITER Todo sobre el asado

Andrés Duprat.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Joaquín Silvatici.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Todo sobre el asado

Muziek gecomponeerd door Sergio Pangaro.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Televisión Abierta, Aleph Media en Instituto Nacional de Cine en Artes Audiovisuales (INCAA).

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Todo sobre el asado

Geproduceerd door Gastón Duprat, Victoria Aizenstat, Carolina Krasñansky, Mariano Cohn, Adolfo Blanco, Fernando Sokolowicz en Cecilia Seguí.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Netflix, Cine Global, Canal 9, A Contracorriente Films, I·Sat, Aleph Media en Transeuropa Video Entertainment (TVE).

FILM KIJKEN Todo sobre el asado

Todo sobre el asado streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Todo sobre el asado heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Spaans in I.Sat op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Todo sobre el asado (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Todo sobre el asado met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Argentinië, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mariano Cohn. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 462 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
À trois, on y va2015FransÀ trois, on y va
Pani z przedszkola2014PoolsPani z przedszkola
Tutto parla di te2012ItaliaansTutto parla di te
Onde Está a Felicidade?2011PortugeesOnde Está a Felicidade?
Barack Obama: Road to the White House2009EngelsBarack Obama: Road to the White House
Todo sobre el asado: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!